U Čapljini jedna osoba izbodena nožem, policija uhitila počinitelja

U četvrtak 2. rujna, oko 21:25 sati, u PU Čapljina je prijavio M.L. (1965) iz Sarajeva da je izboden nožem i da se nalazi ispred Doma zdravlja Čapljina.

Istom je ukazana liječnička pomoć u DZ Čapljina, gdje je utvrđeno da ima više uboda u predjelu grudnog koša i ruku. Ozlijeđeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Južni logor u Mostaru.

Operativnim radom na terenu policija je došla do saznanja da bi mogući počinitelj navedenog djela mogao biti K.P. (1974) iz Zenice, a koji koristi vozilo marke Ford kuga o čemu su izvještene PU Konjic i PU Sarajevo.

U 23:45 sati policijski službenici PU Hadžići su mjestu Blažuj zaustavili navedeno vozilo u kojemu se nalazio K.P. Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama PU Hadžići. O svemu su upoznati dežurni tužitelj i kriminalistička policija, te poduzete sve potrebne mjere.

Za protekla 24 sata iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirano je šest prijava, od čega na području Mostara tri i na području Čapljine tri.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest prekršaja, od čega  na području Mostara pet i na području Čapljine jedna.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su tri prometne nesreće, sve na području Mostara. Nije bilo ozlijeđenih osoba, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.