U Imotskom osvanula osmrtnica kraljici Elizabeti: “Molimo sućut bez rukovanja i kesa”

NA satiričnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotka osmrtnice kraljici Elizabeti u Imotskom.

“S bolom u srcu i tugom u duši, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružila, javljamo svoj rodbini, prijateljima i poznanicima da je naša draga majka, svekrva, baba, prababa, šukunbaba i šukunšukunbaba Elizabeta Windsor, udana Filipa, preminula blago u Gospodinu 8. 9.2022. nakon kraće bolesti u 97. godini”, piše u osmrtnici.

“Ožalošćeni: Sinovi Čarli, Eduard i Andrija, kćer Ana, zet Marko, obitelj pok. sestre Margarete, snahe: Kamila i Sofija, unučad: Vilijam, Hari, Petar, Zara, Beata, Eugenija, Lujza, Džemo, praunučad: Đole, Šarlouta, Luis, Arči i Lilibet te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja i kesa”, piše.

I dok je neka objava, koja je u međuvremenu izbrisana, dobro nasmijala, drugi su u komentarima pisali kako ovo nije situacija za zbijanje šala

“S tim se ne ruga, i nije lijepo. Nekom je možda i zabavno, neki se sprdaju s tim, ali ni sa čijom se smrti ne ruga, pa ni na taj imocki način”, napisala je jedna komentatorica.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.