Uhićen razbijač kladionica u Mostaru: “Šire blud i nemoral”

Pripadnici Policijske uprave Mostar u četvrtak su slobode lišili M. P. (23) nakon što je u ranim jutarnjim satima, prije početka radnog vremena, na više poslovnih objekata i radnji, kako je to rečeno iz MUP-a HNŽ-a, pričinio veću materijalnu štetu.

Osumnjičeni se, naveli su iz MUP-a HNŽ, tereti da je u Ulici braće Fejića, na dvije kladionice i u Ulici Gojka Vukovića na trgovini “Konzum” pričinio veću materijalnu štetu razbijajući inventar i prozore na izlozimam, javlja Avaz.

Policijskim službenicima PU Mostar osumnjičeni je naveo motive svog nasilničkog ponašanja, koji su povezani sa djelatnostima kojim se bave predmetni poslovni objekti te sa vjerskim pobudama, rečeno je iz MUP-a HNŽ.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao Avaz, on je policajcima izjavio da su mu kladionice bile meta, “jer šire blud i nemoral”, a odabrao je one u Fejićevoj ulici, jer mu je ta ulica “puna grijeha koje on ne može trpiti”.

Kao motiv zbog kojeg je odlučio oštetiti objekt trgovine “Konzuma” u ulici Gojka Vukovića naveo je da je “izgrađen na kostima mrtvih”.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.