Ujak dječaka kojeg je usmrtio gol od 150 kg: Obitelj je zanijemila, poslali smo ga u trenirci vratili su nam ga u sanduku

Nakon tragedije u Travniku i smrti dječaka na kojeg je pao gol shrvan od boli dječakov ujko Nermin Švraka kazao je da je obitelj u stanju šoka.

Također je za “Avaz” naveo da zbog smrti djeteta zahtijeva automatsku smjenu direktorice škole.

– Tražimo ili smjenu ili njenu neopozivu ostavku. U dvorani za tjelesni odgoj se srušio gol koji je usmrtio dijete za vrijeme sata. On je trebao biti pričvršćen ili za parket ili za zid. Moglo je petero djece poginuti. Težak je oko 150 kilograma. Nastavnik je trebao obići dvoranu prije nego djeca uđu, da vidi je li sve sigurno. To je bilo za vrijeme sata što je najgore…

Također, zahtijevamo kaznenu odgovornost ravnateljice i nastavnika tjelesnog odgoja – kaže kroz suze. Njegov sin je bio sa stradalim na tom satu.

– Dijete smo poslali u trenirci, a vratili su nam ga u sanduku. Moj sin je kraj njega bio kad se to dogodilo, znači gledao je kako mu je izdahnuo prvi rođak.

Razred je doživio traumu za cijeli život. Svoje dijete neću slati u školu dok se ne makne ta ravnateljica i dok svi u lancu ne odgovaraju. Policija je obavila očevid, ja sam stigao nakon sat i nije bilo ničega u sali. Roditelji su mu zanijemili od bola, šta mislite kako će im biti, izgubili su dijete od 12 godina – kazao je za “Avaz” uznemireni Švraka.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.