Umjesto pomoći, Grdovića i ‘prijatelji’ ismijavaju: Menadžer mu najavljuje nove koncerte

Nakon što je Mladen Grdović pao tijekom koncerta u Sloveniji, s kojeg su ga odveli zaštitari, njegov menadžer otkrio je u kakvom se stanju pjevač nalazi sada.

“Mladen se oporavio. Dobro je”, rekao je.

“Već ovog vikenda ima novi koncert u planu.”

Podsjetimo, Grdović je u petak je imao koncert povodom Dana vinogradara u Sloveniji, no u jednom trenutku je zateturao i pao te se više nije mogao ustati.


Glazba je prestala, a publika počela negodovati, sve dok ga u konačnici zaštitari nisu odveli s pozornice.


Nažalost, Grdovićev problem s alkoholom puno je dublji od “pokoje bevande”, pa i kojeg litra vina, s obzirom da čovjek više ne može stajati na nogama i jasno je da mu treba pomoći, a ne ga ismijavati poput prijatelja nedavno koji su ga snimali kada je zapjevao Dinamu, kao da je neka sramota zapjevati hrvatskom kolektivu, ma koji god on bio.


Da Grdovića život nije mazio dokazuje intervju koji je dao prošle godine, u kojemu je plačući priznao kako je zbog ovisnosti o alkoholu izgubio gotovo sve.


“Izgubio sam sve što volim i svoju ženu Branku, sve sam izgubio, eto. Neka to bude pouka drugima da moraš zbilja biti dobar. Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao… umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi, je li tako?” rekao je Mladen tada.


Grdoviću je u svibnju prošle godine preminuo brat Paulo, a njegova smrt potpuno ga je shrvala.


“Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svitu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti ka i prije i zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo”, poručio je tada.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.