Već prodano 1,2 milijuna ulaznica u EURO u Njemačkoj, sutra u prodaji još milijun maraka, evo koje su cijene

Obzirom da su plasman osigurale reprezentacije Srbije, Hrvatske, Slovenije, a postoji mogućnost da im se pridruži i Bosna i Hercegovine jasno je da će put Njemačke krenuti tisuće navijača sa ovih prostora. Ako se uzme i broj dijaspore koje žive u ovoj zemlji izvjesno je da će timovi iz regije imati možda najveću potporu sa tribina.

U prvom krugu je već prodano više od 1,2 milijuna ulaznica (kupci birani putem lutrije, neutralni navijači), a drugi krug započinje već sutra kada će navijačima na raspolaganju biti milijun ulaznica za navijače 21 reprezentacije. Sljedeći krug prodaje ulaznica bit će sljedeće godine, za navijače tri reprezentacije koje će se plasirati na Euro kroz doigravanje.

Kada su u pitanju cijene one se kreću od 30 eura (najjefitnija) do 1.000 eura (najskuplja). Kada je u pitanju druga faza, cijena ulaznica će ovisiti od tribine, a biti će od 50 do 250 eura. Za četvrtfinale se kreću od 60 do 300 eura, a polufinale od 80 do 600 eura (kategorija 1). Za finale vam je potrebno od 95 eura (Fans first) do 1.000 eura (kategorija 1).

Prodaju ulaznica organizira isključivo UEFA putem svoga portala za ulaznice. Na ovom prvenstvu UEFA će prvi put primijeniti član prema kojem će navijači svih reprezentacija na svim utakmicama natjecanjima po grupama, bez obzira na kapacitet stadiona na kojem igraju pojedine utakmice, imati na raspolaganju 10.000 ulaznica.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.