VELEPOSLANSTVO NJEMAČKE POTVRDILO Svi državljani BiH koji hoće u Njemačku imaju samo jedan uvjet

Nakon što je Njemačka Bosnu i Hercegovinu stavila na listu visokorizičnih zemalja od zaraze koronavirusom, o čemu je Fenix ranije pisao, Veleposlanstvo Savezne Republike Njemačke u Sarajevu objavilo je nova pravila za ulazak bh.državljana u Njemačku.

Prema tim pravilima svi oni koji od 12. rujna iz BiH putuju u Njemačku moraju ispuniti digitalnu prijavu ulaska koja se nalazi na linku Einreiseanmeldung.

Uvjet za ulazak u Njemačku za državljane BiH je da su primili obje doze cjepiva protiv koronavirusa, te da je prošlo najmanje 14 dana od druge doze cjepiva. Ako netko nije cijepljen, u Njemačku može ući samo u izuzetnim slučajevima. Preduvjet je tzv. apsolutna potreba ulaska.

Ministarstvo vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke redovno objavljuje opsežne i uvijek aktualne informacije o mjerama ograničenja prilikom ulaska kao i o mjerama karantene u Njemačkoj, naglasili su na internetskoj stranici Veleposlanstva Savezne Republike Njemake u Sarajevu.

3 komentara

    • Netrebate nam NI POD RAZNO
      NI ONI KOJI VAM HITAJU KAO HAMALI ZA PRANJE VAM ŠVAPSKIH GUZICA I sl.NIT VI SVI KOJI NAMEĆETE TO PRISILNO PELCIVANJE KOJE REMETI NORMMALAN IMMUNOLOŠKI OBRAMBENI SUSTAV I SAMIM TIM ŠKODI ZDRRAVLJU A POSLJEDICAMA ĆE VRIJEME JAKO BITAN FAKTOR POSVJEDOČITI voljela bih da sam u krivu SLUTIM NESAGLEDIVU ZOMBIJADU !

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.