Veliko svadbeno slavlje u Livnu priprema Mate Rimac, a otkriveno je i koje zvijezde će pjevati gostima

Bračni par Rimac ovog vikenda će imati i crkveno vjenčanje u Livnu. Par je odabrao i temu svog vjenčanja, a to je priroda.

Početkom svibnja Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić izmijenili su bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu. Na svadbi je bilo tridesetak uzvanika, a Katarina je sudbonosno ‘da’ rekla u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju.

Bračni par Rimac ovog vikenda će imati i crkveno vjenčanje u Livnu. Par je odabrao i temu svog vjenčanja, a to je priroda i uređenje dvorane u kojoj će biti svadbeno slavlje će biti u znaku ove teme pa će staklenu dvoranu okruživati 150 bala sijena, doznaje Gloria. Dodaju i kako će prema Katarininoj želji njihove goste zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac. Katarina kao i Mate dolaze iz Livna, studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima i zajedno rade u njegovoj firmi koja u zadnje vrijeme niže samo genijalne projekte i velike uspjehe.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.