Velimir Zajec sve veći favorit za novog predsjednika Dinama?

Vlasnik Algebre Hrvoje Josip Balen, koji je u skupštinu ušao s liste 35, poslao je jutros javnu poruku da će na predsjedničkim izborima glasati za Velimira Zajeca kandidata liste 25 Dinamova proljeća

Nedjeljni predsjednički izbori u Dinamu su blizu, Velimir Zajec apsolutna je žela većine navijača, čak 90 posto glas bi dalo njemu, no ovaj put ne odlučuju članovi i navijači, već skupštinari. Njih 60 će u nedjelju birati između Mirka Barišića i Velimira Zajeca, a pobjedniku je potreban 31 glas.
Dinamovo proljeće ima sigurnih 25 glasova, a ovih dana sve su glasnija šaputanja da su već našli minimalno 6-8 ljudi koji će s “nominalno” Barišićeve liste prijeći na Zajecovu stranu. Iako, tih 35 nije birao Barišić, već Izvršni odbor, u kojem su bila dva člana Dinamova proljeća Nauković i Skender, ali i članovi IO-a Kamenski i Gašparović sigurno su svojim odabirom pomogli Dinamovom proljeću da se na toj listi 35 nađe još poneki čovjek koji od prvog trenutka želi glasati za Zajeca.

Jedan od tih 35 skupštinara je i vlasnik Algebre Hrvoje Josip Balen, koji je današnjom objavom na facebooku potvrdio da je njegov odabir Velimir Zajec. Saznajemo da će dana i sutra takvih objava biti još. Za pobjedu na izborima treba i puno lukavštine, a u taboru Dinamovo proljeće očito je imaju. Zbog svega toga panika je u Barišićevom taboru, jer svjesni su da su vjerojatno već izgubili većinu. A to bi značilo pobjedu – Zajeca! 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.