[FOTO-VIDEO] Veliko zanimanje djece i roditelja za edukacijski program Superznalac

Jučer su se u Posušju otvorila vrata novoizgrađenog i moderno opremljenog Edukacijskog centra PRIZMA, u sklopu kojeg se od ove godine nudi program matematičko-logičkih vještina “Superznalac”. Riječ je kombinaciji mentalne aritmetike, vedske matematike kao i drugih sličnih metoda kojima se na najbolji i najkvalitetniji način dokazano aktiviraju obje hemisfere dječjeg mozga. Na takav način djeca postaju Superznalci s nevjerojatnim mogućnostima računanja.

Ove metode računanja još od davnina su poznate u azijskim zemljama, a kod ovog programa se koristi nastavno pomagalo, soroban. Riječ je od drevnoj Japanskoj računaljci koju djeca nakon nekog vremena zamišljaju u glavi te bez problema računaju velike nizove brojeva, zbrajaju, oduzimaju, množe i dijele dvoznamenkaste, troznamenkaste i veće brojeve. Zbog svega ovog, djeca ne postaju samo bolji u matematici, nego i u svim drugim oblastima zbog poboljšane koncentracije, vizualizacije, motivacije, povećanja inteligencije i mnogih drugih parametara.

Veliko zanimanje pokazala su Posuška djeca kao i njihovi roditelji jer su dobrobiti ovog programa nevjerojatne. Program je namijenjen za djecu od 3 do 12 godina, a traje 2 godine.

Tijekom učenja, djeci će biti omogućeni odlasci na natjecanja iz područja mentalne aritmetike. Superznalac u ponedjeljak održava PROMO sat u Grudama, a svi zainteresirarni roditelji i djeca se mogu uvjeriti na licu mjesta o kakvom se to programu ovdje radi. Prijave za promo sat su besplatne, ali obavezne.

Upisi za Grude i Posušje traju najdalje do 1. listopada. Nakon toga neće biti moguće uključiti dijete u program.

Program za djecu iz Gruda i Posušja započinje u sljedećem tjednu, a roditelji će biti obavijeteni o terminima.

U siječnju Superznalac stiže u Široki Brijeg, Mostar i Ljubuški.

Za sve informacije nazovite broj 063363648 ili posjetite službenu web stranicu www.superznalac.com ili informacije potražite na društvenim mrežama.

2 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.