Vjenčanje u Solinu: Mlada došla na konju, mladoženja na motoru

Kad je on već na svojoj ‘bebi‘, neka i ona bude na svojoj, ispričala je Ana, koja je prijateljici Jeleni na vjenčanje dovela njenog ljubimca. Jelena je s Harijem nerazdvojna već pet godina…

Bilo je predobro, još uvijek nam ljudi šalju poruke. Suprug je bio oduševljen makar je znao da će mi dovesti Harija, priča novopečena supruga Jelena iz Splita, kojoj su prijatelji u petak na vjenčanje u Solinu doveli njenog konja.

– Kad smo došli po njenog konja u Otavice, on je bio u ispustu gdje je pario kobile, što je bio problem jer se onda konj treba pripremati minimalno godinu dana za neku manifestaciju. No mi smo to, bez Jeleninog znanja, uspjeli napraviti u desetak dana – priča Splićanka Ana, koja je uz još jednog prijatelja nadimka ‘Zec’ najzaslužnija za ovo svadbeno iznenađenje.

– Svog Harija vidim svaki dan, a pričali smo i o tome da ga nekako dovedemo na vjenčanje. No, budući da imam i bebu, na kraju nije bilo baš vremena da uspijemo to realizirati. Ana i ‘Zec’ onda su to preuzeli na sebe bez da sam išta znala – objašnjava Jelena, koja Harija ima oko pet godina. 

Rekla je kako zapravo konja nije teško dovesti na vjenčanje, nego ga pripremiti na ovakve manifestacije.

– Srećom pa je bez problema izdržao sve zvukove i baklje. Motori i konji inače ne idu zajedno – zahvalna je Jelena svojim prijateljima na ugodnom iznenađenju koji su Harija pripremili na spektakl.

– Njen muž je isto znao da joj pripremamo konja, a ona nije ništa znala. On je došao s motorom koji se koristi isključivo za utrke, pa su oboje krenuli put prema sali na svojim ‘ljubimcima’. Kad je on već na svojoj ‘bebi’, neka i ona bude na svojoj – opisuje Ana nezaboravni dan.

– Gosti su bili oduševljeni, Hari je izdržao svu buku. On je začinio vjenčanje, doslovno. Jelena je bila presretna, skoro sam zaplakala. Dolazak na konju bio je baš veličanstven – zaključila je Jelenina prijateljica koja nestrpljivo iščekuje i profesionalne fotografije s vjenčanja.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.