Vlada ŽZH razriješila članove Upravnog vijeća domova zdravlja u Posušju i Grudama

U utorak 3. prosinca 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 33. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na ovoj sjednici Vlada je donijela Odluku o raspisivanju i provedbu Javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje i Doma zdravlja Grude.

Donesena je Odluka o mjesečnoj naknadi za rad predsjedniku i članovima Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i Odluka o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora “Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke” d. o. o. Posušje

Donesena je odluka i o službenoj iskaznici članova Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Daje se suglasnost na Rebalans Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu te usvojena je i Odluka o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu za tekuće prijedloge za političke stranke, za razdoblje listopad-prosinac 2019. godine.

Zbog isteka mandata, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje u sastavu: Slaven Bašić, Zlatko Ramljak, Zdrava Bogut, Ivan Pavković i Dinka Soldo, kao i Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Grude u sastavu: Franjo Barić, Jure Tomas, Ivana Čolak, Lenka Šimić i Marija Vranješ.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju privremenog Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje i Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Doma zdravlja Grude u istom sastavu, do okončanja natječajne procedure.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.