Vladimir Putin u obući proizvedenoj u BiH

Najmoćniji lider svijeta, ruski predsjednik Vladimir Putin nosi obuću proizvedenu u Republici Srpskoj, u pogonima Dermala u Kotor Varošu i Kneževu.

Vijest i fotografija da Putin nosi baš ovu marku obuće, namijenjene za planinarenje, obišla je svijet, prenosi RTRS.

Ruski predsjednik veliki je ljubitelj prirode i avanturizma, ali u svim prilikama veoma vodi računa o svom stilu i za sebe bira samo najbolje. Zato i ne čudi vijest da je za jednu takvu avanturu u prirodi izabrao cipele domaće tvornice Dermal, koja veći dio svojih proizvoda plasira na inozemno tržište.

– Istina je da su ove cipele proizvedene kod nas. Naime, mi radimo oko 2.500 pari dnevno obuće za jedan poznati njemački brend Haix. Oni se bave uglavnom proizvodnjom obuće za vojsku i policiju, za slobodno vrijeme, za planinarenje, za lov i slično – rekao je Radenko Bubić, vlasnik i direktor tvornice Dermal.

Bubić dodaje da su cipele koje Putin nosi napravljene u Dermalovoj tvornici u Kneževu.

– Radi se o jednoj dubokoj zimskoj cipeli, koja se zove Tactical mid. Cipela je vrlo lagana, jako lijepog dizajna, urađena od najboljih prirodnih materijala. Dakle, juneći nubuk. To je jedan artikal u samom vrhu proizvodnje kože. Unutra se nalazi goroteks postava. Cipela je nepromočiva – naveo je Bubić.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.