VRAĆA SE DOMAĆI IZBOR ZA PJESMU EUROVIZIJE Nakon šest godina pauze opet ćemo na HRT-u gledati Doru, moguće je da se vrati u Opatiju

Nakon šest godina pauze HRT na ekrane vraća Doru, domaći izbor za pjesmu Eurovizije.

Kako neslužbeno doznajemo s HRT-a, Dora će se definitivno održati krajem veljače ili početkom ožujka, ali još nije sigurno hoće li priredba biti u Opatiji, gdje je 1993. sve i počelo, ili u zagrebačkom studiju Anton Marti.

– Svi bi voljeli da se poštuje tradicija i da se Dora vrati u Opatiju, ali moramo biti svjesni i toga da to jako puno košta.

Računica govori da bi Dora u Opatiji stajala gotovo pet puta više od one u Zagrebu, ali isto tako znamo i da bi Dora u Opatiji dala onaj neizbježni šušur kakav i treba pratiti ovu glazbenu svečanost.

Gdje će se Dora održati, znat ćemo najkasnije do sredine siječnja – govori naš izvor s Prisavlja, s kojeg će se, doznajemo, uskoro uputiti natječaj glazbenicima koji će pisati pjesme, od kojih će nas jedna predstavljati na Eurosongu u Portugalu.

Zamišljeno je da Dora ima i svoju polufinalnu večer, a i u polufinalu i u finalu o pjesmama će odlučivati žiri, ali i publika.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.