Zaboravili dijete na odmaralištu u Slavonskom Brodu, reagirala i policija

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je da su policijski službenici pomogli djetetu koje je ostalo zaboravljeno na jednom odmaralištu u Slavonskom Brodu.

“Jučer (26. kolovoza) oko 8.50 sati, u Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, zaprimljena je dojava da je dijete ostavljeno na odmaralištu pored autoceste A3 u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. Utvrdili su da se radi o 17-godišnjaku (njemački državljanin), koji je ostao zaboravljen na odmaralištu”.

Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat, koji su spavali). Otac je izašao na odmaralište i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak.

Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet. Policijski službenici su odmah sa događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli dječaku i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt sa članovima obitelji.

“Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika sa ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te oko 10.50 sati preuzela dječaka”, priopćila je policija.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.