Zajec nakon pobjede: ‘Jakirović ima apsolutnu podršku. Nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni’

Svoju je pobjedu na izborima za predsjednika Dinama komentirao Velimir Zajec.

“Zahvaljujem svima. Zahvaljujem i bivšem vodstvu kluba. Mi dolazimo kao novi, s nekim novim idejama.Ovo je velika pobjeda demokracije. Dolazi nova grupacija koja će se truditi da Dinamo dođe na još višu razinu. Po povoljan rezultat već u grčkoj, to je važna utakmica. Dinamo je nogomet, emocija, puno stvari, ali najvažnije je – imamo Dinamo”, rekao je novi predsjednik Dinama.

“Slično je kao i kod povratka imena Dinamo. Uz isto tako puno emocija kad se nas nekoliko borilo protiv promjene imena. Uspjeli smo ga vratili. Ovo je povratak Dinama njegovim navijačima, oni su se borili za povratak Dinama. Znam s kojim emocijama u sve ulaze, ali moraju i čuvati dignitet kluba i raditi još bolje” kazao je Zajec.

“Naš cilj je bio da se i ovo rješava gospodski, normalno i da smo svi zajedno, da nema razdvajanja. Ne treba nam 100 dana, nismo političari. Ovo je nogomet, imamo HNL, Kup i Konferencijsku ligu. Mi smo uz igrače, radnu zajednicu, nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni. Da klub funkcionira još bolje, dosad je bilo dobro, mi želimo još bolje” rekao je pa dodao:

“Utjecat će ovo na moj privatni život, obitelj mi je u Ateni, oni će dolaziti ovamo. Sportskog direktora moram brzo pronaći, to je čovjek koji treba imati kontinuitet sportske politike. Aktualni trener ima apsolutnu podršku.”

Upitan je hoće li posjetiti momčad prije utakmice protiv Slaven Belupa. “Nije bilo vremena o tome razmišljati, znam da će naši igrači pokazati koliko su dobri, uzeti bodove, a ja im ne želim remetiti rutinu. Izražavam želju i pozivam naše rivale Hajduk i Rijeku na sportske, korektne odnose”.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.