Žena koju je teško ranio bivši partner i ubio joj dijete izvan je životne opasnosti

Iz bolnice su kratko danas izvijestili da je žena koja je u srijedu navečer primljena s ozljedama opasnima po život, koje joj je nanio sjekirom bivši partner, izvan životne opasnosti, no i dalje u teškom stanju, javlja N1.

Napadnuta žena prevezena je hitno nakon napada u KB Dubrava, gdje je operirana, zadobila je teške ozljede glave i mozga i nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja.

“Ona je sinoć dovedena na Hitnu pomoć te je odmah upućena na hitni operacijski zahvat koji je prošao dobro, bez ikakvih komplikacija, i trajao je nekoliko sati. Radi se o teškim, po život opasnim ozljedama. Prerano je reći kakve će biti posljedice. Ona je sada na aparatima i provode se sve metode intenzivnog liječenja”, rekao je jučer neurokirurg iz KB-a Dubrava za N1 televiziju.

Bivši partner ubio joj dijete

Policiju je 42-godišnjakinja zadnji put zvala u srijedu navečer, u 20:26, kada je Knežević banuo u njezin dom na zagrebačkom Žitnjaku. Prijavila je da ju zlostavlja, objašnjavajući da je vrlo vjerojatno pijan.

Policija je zatim zaprimila još dva poziva anonimnih osoba. Jednim je dojavljena svađa ljudi na ulici, a drugim je već javljeno da su dvije osobe, radilo se o 42-godišnjakinji i njezinoj kćerkici, ozlijeđene sjekirom.  

Policajci su na mjesto nesreće stigli devet minuta nakon prvog poziva, ali bilo je prekasno.

Oni koji su prvi stigli na mjesto dojave zatekli su strašan prizor – teško ozlijeđenu majku i dijete, dok je nasilni 43-godišnjak u međuvremenu uspio pobjeći.

Dijete je unatoč naporima liječnika preminulo u bolnici tijekom noći.

Prijateljice: Rekao joj je da će ju kad-tad ubiti

Od prijateljica napadnute žene Telegram doznaje da je odlučila prekinuti svaki kontakt s Kneževićem jer se nije želio promijeniti. Međutim, on se, pričaju prijateljice, s tim nikako nije mogao pomiriti.

“Od tada joj je stalno radio probleme”, prisjećaju se žrtvine prijateljice. “Poručio joj je da će ju kad-tad ubiti”, otkrivaju i dodaju kako je Knežević očito iskoristio ovo vrijeme jer se brat njegove bivše partnerice odselio na drugu adresu.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.