Agencija Laguna organizira hodočašće iz Posušja u Podmilačje i Međugorje

Kao i svake do sada, tako i ove Agencija Laguna organizira hodočašće u Međugorje i hodočašće sv. Ivi u Podmilačju, Jajce.

Tisuće vjernika svake se godine okupi u Podmilačju, nadomak Jajca, u svetištu Svetoga Ivana Krstitelja. To je jedno od najstarijih svetišta u Bosni i Hercegovini. Čudotvorno svetište gdje se događaju brojna ozdravljenja. Agencija Laguna organizira hodočašće 23.6. na uočnicu spomendana sv. Ivana Krstitelja, polazak je u 11:00h ispred hotela Posušje, cijena karte iznosi 20KM, također hodočašće je organizirano i idući dan 24.6. na svetkovinu Ivana Krstitelja, polazak je u 6:00h ispred hotela Posušje, cijena karte također 20KM.
Prijave za Jajce izvršiti do 22.6.

Ovu godinu bi željeli posebno istaknuti, jer se obilježava četrdeseta godišnjica Gospinih ukazanja u Međugorju. Četrdeset je u Bibliji simboličan broj, pa ovu godinu doživljavamo kao posebnu. Iako, posebna je bila svaka.  Četrdeset godina milosti. Četrdeset dugih godina koje su, iako duge, jako brzo prošle. Vrijeme ide, ide i život, a jedino što nam naposljetku ostaje je Božja ljubav i milost. Naša Majčica nas je kroz ovih četrdeset godina strpljivo pozivala na mir, molitvu i obraćenje. Zahvalimo Joj na svemu što imamo i što jesmo. Toliko ljudi iz cijeloga svijeta čezne da posjeti Međugorje, da tu preporuči svoje nakane i zahvali za svoje blagoslove. Sretni smo jer smo blizu i jer imamo tu čast prisustvovati četrdesetoj godišnjici Gospinih ukazanja u Međugorju. Agencija Laguna organizira prijevoz hodočasnika u Međugorje. Polazak je 25.6. ispred hotela Posušje u 15:00h. Cijena povratne karte iznosi 10KM. Prijave izvršiti do 24.6.

Za sve ostale informacije možete im se obratiti na broj 063/276-667.

posušje.info

1 komentar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.