Apel predsjednika Ukrajinske biskupske konferencije fra Jozi Zovki

Predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije i latinski nadbiskup metropolit Lavova mons. Mieczyslaw Mokrzycki pozvao je fra Jozu Zovka da održi duhovne vježbe katoličkim biskupima latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine, objavilo je Međunarodno kumstvo djetetu Herceg-Bosne, kojemu je osnivač fra Jozo Zovko.

”Velečasni oče, nadovezujući se na naše prethodne susrete, iskreno želim da vi držite duhovne vježbe za katoličke biskupe latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine. Održavanje duhovnih vježbi predviđeno je u Teološkoj bogosloviji Nadbiskupije Lviv-Brzuchowice od 21. do 24. studenoga 2022. Duhovne vježbe započet će u ponedjeljak 21. studenog večerom, a završit će ručkom 24. studenog. Pobrinut ću se i naknadno Vam poslati program duhovnih vježbi. Hvala što ste blagonaklono prihvatili naš poziv i radostan sam što ćete nas u ovom preteškom trenutku za Ukrajinu i za našu Crkvu upravo Vi, Oče, pratiti u ovom svetom vremenu duhovnih vježbi”, napisao je u svojem pozivu mons. Mieczyslaw Mokrzycki, latinski nadbiskup metropolit Lavova i predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije.

Fra Jozo Zovko trenutačno se nalazi na otočiću Badija kod Korčule, gdje preko ljeta održava duhovne vježbe za brojne grupe iz cijeloga svijeta.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.