Bravo Splite! Pogledajte kako Spaladium Arena pjeva “Kamen, krš i maslina…(VIDEO)

Iako je Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila od Švedske 31-35 u 3. utakmici Europskog rukometnog prvenstva koje se igra u Hrvatskoj iz Splita nam dolazi lijepa gesta. Naime, u jednom trenutku cijela Spaladium Arena je pjevala poznatu pjesmu Mate Bulića – Moja Hercegovina i na taj način dala podršku našim igračima hercegovcima koji brane boje Hrvatske rukometne reprezentacije kao i cijelom hercegovačkom puku.

Unatoč dobroj atmosferi Šveđani su zasluženo uzeli bodove ali i Hrvati su pokazali da daju podršku Hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini koji iz dana u dan proživljava jako teške trenutke. Ustavom zajamčena prava Hrvata, kao jednakopravnog naroda u Bosni i Hercegovini, stalno se krše, hrvatski jezik se sve rjeđe spominje u službenim papirima, a Hrvati sve češće kupuju autobusne karte u jednom smjeru.

Jedino razumljivo riješenje je Hrvatska Republika Herceg Bosna odnosno stvaranje trećeg entiteta. Za početak smo dobili lijepu podršku od naših susjeda! Hvala Hrvatska! Hvala Splite!

 

 

 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.