Danci i Finci nastavljaju utakmicu večeras u 20:30 sati

Nakon što se Christian Eriksen srušio na travnjak stadiona Parken utakmica Danska – Finska je prekinuta. Nakon dugog ukazivanja liječničke pomoći, Eriksen je prevezen u bolnicu.

Nogometni savez Danske i UEFA objavili su informaciju kako je Danac u stabilnom stanju, te da će završiti na daljnjim pretragama. Kada je riječ o utakmici, krovna kuća europskog nogometa je održala sastanak sa predstavnicima obje reprezentacije i dužnosnicima, a donesena je odluka da se utakmica prekinuta u 42. minuti ipak nastavi.

Igrači i izbornici obje reprezentacije su u šoku nakon događanja, ali je u dogovoru sa službenicima susreta donesena odluka da se utakmica nastavi. Nakon zahtjeva igrača oba tima, UEFA se složila da večeras u 20:30 nastavi utakmicu između Danske i Finske. Igrat će se posljednje četiri minute prvog poluvremena, potom će uslijediti pauza na poluvrijeme od 5 minuta, nakon čega slijedi drugo poluvrijeme.

1 komentar

  • Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.