Eriksenova djevojka izvan sebe istrčala na teren, zaštitari ju zaustavili

Postoje scene koje nikako ne želimo gledati na nogometnim travnjacima. A upravo se takva dogodila na susretu Danske i Finske na Euru 2020.


Danski reprezentativac Christian Eriksen srušio se na travnjak ne dajući znakove života nakon čega su ga liječnici krenuli oživljavati. Posljednje informacije govore da se Eriksen probudio i da je pridržavao masku za kisik dok su ga iznosili s terena.

U trenutku pada u nesvijest suigrači su oko njega stvorili štit, a ubrzo su iz danske reprezentacije na travnjak donijeli paravan kako bi zaštitili Eriksenovu privatnost. Sve je to s tribine gledala njegova djevojka Sabrina, prenosi 24sata.hr.

U suzama i velikom strahu sišla je s tribine i pokušala otrčati do svojeg dečka, ali ju je osiguranje na stadionu Parken u Kopenhagenu zaustavilo.

Do nje je su dotrčali članovi danskog stožera pokušavajući je utješiti.

1 komentar

  • Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.