David Čamber za posusje.info: “Osjećam se odlično, ipak ovo nije mala stvar!”

Dok nas svakodnevno bombardiraju s vijestima o koroni i broju zaraženih, postoji i jedna ljepša priča koja se odvija na relaciji Posušje-Mostar. Ona nema nikakve veze s koronom i neka nema jer nam je korona svima “dodijala”. Jedan golobradi mladić iz Posušja jučer je ispisao povijest HŠK Zrinjskog iz Mostara. Mostarski plemići službeno su ga predstavili kao najmlađeg profesionalca u povijesti kluba. Riječ je o Posušaninu Davidu Čamberu, 2. od petoro braće iz obitelji Dalibora Čambera iz Posušja. David je još u 8. razredu promijenio svoju sredinu i krenuo put Mostara jer se u njemu vidio veliki potencijal. Veliki nogomentni talent i ona pozitivna nogometna drskost doveli su Davida u iznimno interesantnog igrača koji je još od samih početaka pravi mamac za velike klubove. Zabijao je i u reprezentaciji i sve češće se nalazio u medijima.


HŠK Zrinjski je to prepoznao i nije htio ništa riskirati. David je sad i službeno igrač plemića vezan profesionalnim ugovorom, iako mu je tek 16. Znaju mostarci posao!
Na pitanje koje smo uz čestitke uputili Davidu o trenutnom osjećaju, odgovorio je “Osjećam se odlično, ipak ovo nije mala stvar!”  I naravno da nije. Trebamo biti svjesni toga. Kada se ispiše povijest nekog klupa iz lokalne zajednice, cijelo selo plješće i skače od sreće. Ovdje se jedan malac iz Posušja preselio u Mostar i već sa 16 pokazuje da je najbolji. Ne samo u Posušju, ne samo u Mostaru nego na ovim prostorima. Pa gdje ćeš veće sreće za Posušje i Posušane. Gdje ćeš veće sreće za obitelj Čamber!

2 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.