Dva mjeseca nakon razvoda Zvonimir Boban opet ljubi, a ovo je njegova nova odabranica

Početkom svibnja ove godine nakon 28 godina braka Leonarda i Zvonimir Boban odlučili su krenuti odvojenim putevima.

– Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život – rekao tada je kratko Zvonimir Boban, prenosi Večernji.

Prema pisanju časopisa Story naš proslavljeni nogometaš već neko vrijeme je u romantičnoj je vezi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić, a njihov fotograf snimio ih je u šetnji na Braču gdje obitelj Boban ima kuću.

Kako Story doznaje Marijana je već upoznala dosta članova obitelji Boban. Marijana je rodom iz Bihaća, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine. Iste godine upisuje Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine, dok 2015. započinje specijalizaciju iz stomatološke protetike. Na svom profilu na Instagramu napisala je kako je mama male Vere.

1 komentar

  • Ovi divojarca koji se rodija i živi ja 15 godina u boban ovoj dragi u grudama ercegovinu i igra se na guvnu sa dicon a kljoboga učija igrat lopte toje prava istina nikada to javno nije reka ko on hrvat nisi nego ercegovac madate ovamo niko ne voli radi toga šta si uštogljen a i dragi bog te kazni ja radi toga svoga potoka nemaš jer kose stidi svojih dijdova ne triba da živi marš u tri pičke materine

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.