[FOTO] Maturantice i maturanti zasjali u glamuroznim haljinama i odjelima

Danas, 24. svibnja, generacija maturanata 2022./2023. obilježava kraj srednjoškolskog obrazovanja svečanom maturalnom zabavom. Središnji događaj tradicionalno je bio defile kroz ulicu fra Grge Martića, kojim su maturanti prošli obasjani glamurom i sjajem.

Ove godine, Gimnazija fra Grge Martića i Srednja strukovna škola ponosno su ispratile ukupno 174 maturanta. Nakon svečanog slikanja s obiteljima i najbližima, maturanti će nastaviti svoje slavlje u svadbenom salonu “Viktorija”.

Maturalna zabava označava vrhunac i završetak dugogodišnjeg truda, predanosti i uspjeha generacije maturanata. Ovo je trenutak u kojem se raduju postignućima i prisjećaju lijepih trenutaka provedenih tijekom srednjoškolskog obrazovanja.

Pogledajte fotogaleriju kako biste doživjeli atmosferu svečanog trenutka i zajedno s maturantima proslavili njihov uspjeh i prekretnicu u životu.

Maturalna zabava nije samo prilika za slavlje, već i trenutak refleksije o ostvarenim ciljevima i planovima za budućnost. Ova generacija maturanata, uz podršku svojih nastavnika, roditelja i prijatelja, stekla je znanje i vještine koje će im pomoći u daljnjem životu i karijeri.

Čestitamo svim maturantima na uspješno završenom srednjoškolskom obrazovanju i želimo im svu sreću u budućim pothvatima. Neka ova maturalna zabava bude nezaboravan trenutak koji će obilježiti njihov put prema novim izazovima i uspjesima.

Uskoro više fotografija

1 komentar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.