Gore društvene mreže nakon gostovanja Izetbegovića

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović boravio je u Tuzlanskoj županiji, a tom prilikom dao je i izjavu za TV TK.

– SDA godinama poziva na formiranje probosanskog bloka, ali nekima je bilo preče doći do fotelja. Ponovili smo poziv da u ovoj kritičnoj situaciji zajednički nastupimo. Moramo vidjeti što ćemo uraditi da zaustavimo retrogradne politike i da se dogovorimo o vitalnim stvarima, poput državne imovine, Ustavnog suda i Izbornog zakona – kazao je Izetbegović.

Njegovo gostovanje je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama.

„Panika el Bake, sve si izgubio“, „Ti si foteljaš“, „Imal hurmi iz Saudijske Arabije Bakire“, „Gospodine Izetbegović prepustite mjesto predsjednika gospodinu Mehmedoviću, koji je 90 posto jači od vas intelektualno i politička stranka sa gospodinom Mehmedovićem jedino može doći gdje je bila 1992. godine“, „Nakon 30 godina ti se probudi i ti si im najviše dao, gdje je tužba protiv Srbije, sad kad si sve izgubio budiš se“, „Ko će s tobom u taj blok kad ih sve sataniziraš od muke i jeda za izgubljenom foteljom“, samo su neki od komentara.

4 komentara

  • Gluposti pozivati Mehmedovica, znate li vi da je to Tesanjski klan gdje pojedini tajkuni klana po svojim fabrikama pod pazuhom nose pustekiju. To su tek prodane duse. Koliko mladjih ima u SDA i sigurno sposobnijih i pametnijih od njih obojice zajedno. Cime je i Mehmedovic zasluzio biti “prvi”, sta je to on doprinio Bosnjacima a od pocetka je na jaslama i samo cekao pravi momenat i to najtezi za Bosnjake. Nisu tenzije u stranci od juce, zasto nije reagovao ranije.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.