Gospin dolac i dalje oduševljava: poznata sportska stranica SPORTbible proglasila ga rajem

Nakon što je 2017. godine stadion Gospin Dolac završio među 10 najljepših stadiona na svijetu po izboru BBC-a još je jedna lijepa reklama stigla na imotsku adresu… Uz opis “Heaven”, što u prijevodu znači raj, poznata sportska stranica SPORTbible na društvenoj mreži Facebook objavila je sliku stadiona Gospin dolac u Imotskom. Sjajna je to reklama za teren u Imotskom smješten na očaravajućoj lokaciji iznad grada Imotskog uz okružje Modrog i Crvenog jezera te tvrđave Topana koji upotpunju sliku dalmatinskog krša koji jednostavno ostavlja bez daha.

Odmah je nakon objave magične fotografije, na stranici koju prati više od 11 milijuna ljudi, napisano mnoštvo komentara pa se tako među njima našao i onaj sa slikom Ante Rebića na kojoj piše kako je ovo upravo mjesto u blizini odakle je Rebić krenuo svoje nogometne korake.  

Još jedna sjajna reklama za maleni Imotski koji pak nije toliko dobar u nogometnom svijetu borbe za opstanak u trećeligaškom društvu ove sezone dok je sjajne priče ispisivao prije nekoliko godina, točnije u sezoni 2012./2013. kada je klub podno Topane bio prvak istog ranga.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.