Gradska knjižnica Posušje obogaćena novim naslovima

Gradska knjižnica Posušje redovito ažurira sadržaj knjiga koje nudi svojim čitateljima. Novi naslovi ponudit će čitateljima uzbudljive avanture u svijetu knjiga. Ravnatelj gradske knjižnice gospodin Ljubo Kovač kazao je za posušje.info kako ga novi naslovi, kao i čitatelje, čine sretnim, a ono što posebno ističe je činjenica da se gradska knjižnica približava broju od 30 000 knjiga, što je uistinu lijepa brojka.

Osim toga, valja spomenuti kako ravnatelj Kovač od danas ima i svoju vlastitu izložbu fotografija u gradovima Županije Zapadnohercegovačke, a prva započinje večeras u Ljubuškom.

Ovako su Ljubinu izložbu najavili na lokalnom portalu u Ljubuškom:

“Poznati posuški novinar, publicist, majstor fotografije i ravnatelj Gradske knjižnice Posušje Ljubo Kovač / Grganović fotografijom se bavi više od četvrt stoljeća. Veliki je ljubitelj prirode, Božjih stvorenja, svega skladnog i lijepog. Radeći kao novinar i voditelj na Radio Posušju, objavljivao je novinske članke i publicistička djela u vodećim novinama i časopisima, gdje su mu izlazile i fotografije koje su ilustrirale ta djela. Osim toga Ljubo je istaknuti član Matice hrvatske, Napretka i Udruge hrvatskih novinara BiH, pa je poznat kao kulturni djelatnik ne samo u Posušju nego i šire – diljem BiH i Hrvatske. A to sve ne ide bez snimanja fotografija. Tko ga imalo pozna nikada ga ne može vidjeti bez fotoaparata koji je uvijek spreman “okinuti” i uhvatiti neki prizor, događaj ili krajolik. I to u pravom trenutku! Ima izvrstan osjećaj za pravi trenutak snimanja. Jer već za nekoliko sekundi sve ne će biti isto.

Sretno Ljubo!

Posušje.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.