Grašo otkrio koja ga je vijest o njemu i Hani Huljić najviše nasmijala

Pjevač Petar Grašo još jednom se dotaknuo svoje veze s novom djevojkom Hanom Huljić.

Njihova ljubavna priča itekako je zanimljiva javnosti, što zbog njihove razlike u godinama, što zbog toga što je u mlađoj kolegici pronašao sreću nakon prekida s Danijelom Martinović, ali i zbog činjenice da je ona kći njegovog prijatelja i suradnika Tončija Huljića.

Na pitanje novinarke Večernjeg lista kako se on i Hana nose s velikim interesom javnosti, ali i medijskim napisima i tračevima, naglašavajući još jednom kako želi da ljude jedino zanima glazba koju radi i izvodi, Petar Grašo odgovorio je:

Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski “Meghan i Harry”.

Podsjetimo, javnost je za ljubav Petra Graše i Hane Huljić doznala početkom listopada prošle godine, kada su ih fotografi “uhvatili” u romantičnoj šetnji centrom Zagreba.

Mediji su u svibnju 2021. objavili kraj ljubavi između Petra Graše i Danijele Martinović koja je trajala više od 20 godina.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.