Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu

HANA HULJIĆ i Petar Grašo očekuju dijete, doznajem index.hr od izvora bliskih paru.

Prinova bi trebala stići početkom ljeta, a doznajemo da par planira i vjenčanje, koje bi se trebalo održati u ožujku, kada Grašo slavi i rođendan. O sretnoj vijesti se još nisu oglasili iako smo zatražili komentar. – piše index.hr

Podsjećamo, za njihovu se vezu doznalo u listopadu prošle godine. 45-godišnji pjevač i 14 godina mlađa Hana su 2016. surađivali na pjesmi Srce za vodiča, a Grašo je godinama veoma blizak s njenim roditeljima, koji ne kriju da podržavaju njihovu vezu.

Još se krajem prošle godine počelo šuškati da par planira vjenčanje, a tad se pisalo i da Hana već zna tko će joj dizajnirati vjenčanicu. 

I u listopadu se šuškalo o trudnoći, no Grašo je to tad demantirao rekavši: “Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka.”

Par je prije nekoliko dana viđen u šetnji splitskom Zapadnom obalom u društvu Hanine mame Vjekoslave Huljić te su djelovali dobro raspoloženi.

“Vrlo smo sretni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo”, rekao je nedavno pjevač u jednom intervjuu. “Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni”, dodao je. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.