Ivana Vida dobila poklon od preko 20 tisuća kuna

Raskoš je neupitna

Naš nogometni reprezentativac i igrač istanbulskog Beşiktaşa Domagoj Vida, svoju je suprugu Ivanu iznenadio luksuznim poklonom. Naime, ovaj  darežljivi 29-godišnjak poklonio je supruzi maskicu za mobitel od 24-karatnog zlata, s ugraviranim portretima sebe i njihovog trogodišnjeg sinčića Davida, s natpisom ‘Mama, Volimo te’. 

Njegova se Ivana također pohvalila objavom na svom Instagram profilu. Slične se maskice od čistog zlata na internetu mogu naći počevši od dvadesetak tisuća kuna.

Naš je nogometaš zbog klupskih obveza za Uskrs bio razdvojen od obitelji, a koliko mu je teško palo, pokazuje i fotografija koju je objavio uz uskrsnu čestitku na svom Instagram profilu, koja prikazuje njega u Skype razgovoru s Ivanom i Davidom.

https://www.instagram.com/p/Bwgt8DVh27g/?utm_source=ig_embed

‘Dragi prijatelji, od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Nadam se da ga provodite sa svojim najbližima, za razliku od mene. Ritam nogometaša nije uvijek idealan, ali neću se žaliti. Radujem se svojoj obitelji u utorak, a do tada – po još jednu pobjedu’, napisao je Domagoj uz fotografiju, objavivši za dva dana drugu, u kojoj pokazuje pratiteljima kako izgleda ‘Uskrs sa zakašnjenjem’. Na njoj Ivana i Domagoj ljube Davida za blagdanskim stolom, a društvo im radi i pravi, živi zečić.

https://www.instagram.com/p/BwnDoLfBlRM/?utm_source=ig_embed

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.