Tara Thaller: ‘Sve je bilo moguće’

Glumica se raspričala

Mladu glumicu Taru Thaller, domaća je publika imala prilike upoznati u serijama ‘Uspjeh’ i ‘Pogrešan čovjek’, no srca gledatelja najviše je osvojila tijekom nastupa u HRT-ovom showu ‘Zvijezde pjevaju’. Nakon što su osam tjedana Tara i njezin mentor Dino Jelusić zabavljali publiku svojim nastupima, njihov izniman talen, ali i neosporna međusobna kemija, osigurala im je uvjerljivu pobjedu. Kako se osjeća kao pobjednica ovog glazbenog showa te koji su joj planovi za budućnost, 21-godišnja Tara ispričala je.

https://www.instagram.com/p/BwZzdr3nDrY/?utm_source=ig_embed

‘Osjećam se sretno i privilegirano što sam uopće mogla sudjelovati u showu, a važnije od pobjede bilo mi je provesti što više vremena učeći i skupljajući iskustvo’, ispričala je Tara i dodala kako je pobjedu slavila čak dva dana. Odmah nakon showa slavila je u društvu kolega s kojima je nastupala i mentora Dine Jelusića, a slavlje se drugi dan nastavilo i kod kuće.

Na pitanje je li na početku showa očekivala pobjedu, Tara je skromno rekla: ‘Sve je bilo moguće, ali nisam si htjela stvarati pritisak’. Simpatičnu Zagrepčanku iskustvo nastupa u ovakvom tipu emisije toliko je oduševilo da bi sve ponovila. ‘Definitivno bih se ponovno prijavila na ovakav show. Volim nove izazove i prilike da učim’, kazala je i otkrila kako se planira nastaviti baviti pjevanjem te da joj je velika želja nastupati u mjuziklu. Za kraj, Tara nam je otkrila i kako je već dobila poslovnu ponudu vezanu za glazbu, no još nije željela otkriti o čemu je točno riječ.

(www.story.hr )


Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.