Izaslanstvo općine Posušje s predsjedateljicom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto

Jučer je u Sarajevu održan sastanak predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto i načelnika općine Posušje Ante Begića. Sastanku su nazočili i savjetnik predsjedateljice Vijeća ministara BiH, Mate Lončar i predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, Ivan Lončar.

Načelnik Begić čestitao je predsjedateljici Krišto na postignutim rezultatima u ovom kratkom vremenu na čelu Vijeća ministara. Također, upoznao je predsjedateljicu s aktivnostima i infrastrukturnim projektima koji se provode u Posušju, kao i funkcioniranjem lokalne uprave.

Predsjedateljica Krišto je naglasila važnost razvoja lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini, te važnost koordinacije i zajedničkog djelovanja svih razina vlasti. Obveza viših razina vlasti treba biti podrška razvojnim projektima općina i gradova koji imaju za cilj poboljšanje životnih uvjeta. 

Razgovarano je o planovima za budućnost kao i novim projektima uz mogućnosti potpore. Načelnik Begić uputio je poziv predsjedateljici Krišto posjet općini Posušje.

4 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.