Još jedno veliko BRAVO za SSŠ Posušje !

Jučer je velika školska dvorana bila prožeta primamljivim mirisima raznih peciva, kruha i kolača koje smo blagovali nakon zajedničke molitve i blagoslova koji je nazočnima uputio naš fra Ivan Penavić.

Učeničko vijeće je zbog kruha okupilo učenike i djelatnike SSŠ Posušje i svima nam poručilo kako kruh nije samo hrana, nego i pomoć, blagovanje, darivanje i život te su nas pozvali da humanitarno djelujemo.

Ovom manifestacijom prikupljeno je 1.244,24KM, a prikupljeni novac uplaćen je  na račun za liječenje djevojčice Ane Rite Puljić. 

Organizatori događaja također su odlučili da dio proizvoda poklone nemoćnim i starim osobama koje se nalaze u domu”Miran San”, gdje su ih učenici posjetili te im uz razgovor i pjesmu zasladili dan.

Zahvaljujemo se Učeničkom vijeću što su sve ovo priredili.
Učenicima 2.m, koji su izdvojili svoje vrijeme te nas prigodnim recitacijama i pjesmom zabavili, učenicima kuharima i svim učenicima koji su svojim slasticama upotpunili naš zajednički stol, također i svima nazočnima za njihove priloge.
Zahvaljujemo se predstavnicima HKUD fra Petar Bakula što su izveli naše tradicionalne plesove i našim učenicima voditeljima programa, Mariji Rezo 1.m i Davidu Dumančiću 1.a.

 

Fotografija Srednja strukovna škola Posušje.        Fotografija Srednja strukovna škola Posušje.

 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.