Komšić u Zagrebu upisao tečaj hrvatskog jezika?!

Nedavno su mediji prenijeli informaciju kako je novoizabrani bošnjački član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, gospodin Željko Komšić, u službenom posjetu Zagrebu.
Obzirom da u Zagrebu nema gospodina Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske jer je u službenom posjetu Kini, nismo sigurni gdje se skrasio gospodin Komšić.
Postoji nekoliko opcija.

1. Sastanak s predsjednicom Kolindom

Ako se sastao s predsjednicom onda bi mediji o tome bili obaviješteni na vrijeme preko ureda predsjednice. Međutim, to nije bio slučaj. Na kraju krajeva, još nije ni službeno stupio na dužnost pa posjet predsjednici ne može ni biti služben. Duboko vjerujemo da ga gopođa predsjednica ne bi ni primila kako bi na taj način dala podršku Hrvatima iz BiH.

2. Sastanak s bivšim predsjednikom Stipom Mesićem
Ova opcija je puno izglednija. Sastali se stari prijatelji i istomišljenici. No, nema ništa zanimljivo u tom susretu da bi se toliko u medijima o njemu pričalo.

3. Tečaj hrvatskog jezika

Možda najvjerojatnija opcija. Naime, Željko Komšić je u dosadašnjim istupima u javnosti jasno i glasno pričao bošnjačkim jezikom. Kao hrvatski član predsjedništva, po logici stvari, trebao bi pričati hrvatskim jezikom i pretpostavka je kako je upisao tečaj za strance na nekoj od visokih zagrebačkih škola. Završetkom takvog tečaja gospodin Komšić bi ispunio bar jedan uvjet za obnašanje dužnosti člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda.

posuski.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.