Let 3 objavio spot ‘Mame ŠČ!

Eurosong je sve bliže, a članovi ‘Leta 3’ snimili su spot za pjesmu ‘Mama ŠČ’ koji je premijerno prikazan na Dnevniku HRT-a.

Redatelj spota je Radislav Jovanov Gonzo, kojemu je ovo, kako je rekao, samo šlag na torti nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

Članovi riječke grupe rekli su kako su spremni za Eurosong.

To je jedna pozitivna energija koju smo mi htjeli poslati – taj čarobni ŠČ koji štiti. On napravi atmosferu potpune zaštite: I will protect you with power of love. I štiti od psihopatije i sociopatije, rekao je za HRT Damir Martinović Mrle.

Prokomentirali su da neće mijenjati kostime, uz poruku da je manje više.

Ostat će isti kostimi jer su nam jako lijepi, lijepe su te boje jer to je već postalo prepoznatljivo tako da ne bismo tu ništa mijenjali – ali napravili smo ove lijepe kostime – i to nam je naša frendica iz Sarajeva sašila, zove se Lejla Hodžić i ovim putem joj zahvaljujemo. Da cijela regija izrađuje kostime za nas, to je predivno, dodao je Mrle.

Odgovorili su i na pitanje hoće li ostati raketa na scenskom nastupu.

Tako, da, ostat će rakete, a sad etikete – može nas podržati netko tko ima novca pa možemo staviti njegovu sliku na etiketu, rekao je Zoran Prodanović Prlja.

Eurosong će se održati u Liverpoolu od 9. do 13. svibnja.

Prvo polufinale na rasporedu je u utorak, 9. svibnja, u 20:00 sati, a Let 3 nastupit će u prvom dijelu emisije.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.