Lionel Messi nosi majicu sa slikom Gospe iz Međugorja

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi je nakon jednog spektakularnog gola pred gledateljima podigao dres i otkrio majicu s likom Majke Božje iz Međugorja.

 Ta fotografija već neko vrijeme kruži društvenim mrežama, a brojni su se pitali odakle Messiju majica iz Međugorja. Pojedinci su počeli špekulirati kako se radi o fotomontaži jer Messi nikad nije bio u Međugorju.

No, to nije baš točno, jer slavni nogometaš majicu je najvjerojatnije mogao kupiti u srpnju 2012. godine kad je u tajnosti posjetio Međugorje.

Bio je gost jednog od međugorskih vidjelaca Ivana Dragičevića. Medijima je to tad potvrdio sam Dragičević rekavši: ” Messi je bio u Međugorju i bio je moj gost”.

Talijanska novinska agencija ANSA tad je javila da je Messi privatnim avionom sletio u dubrovačku Zračnu luku u Ćilipima, odakle je automobilom produljio prema Međugorju.

Kako piše Maxportal, nedavno je i sam Messi to potvrdio: “Posjetio sam najljepša mjesta na svijetu, ali mogu potvrditi da je Međugorje najljepše i najčudesnije mjesto koje je Bog stvorio na ovoj zemlji”.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.