Malonogometni turnir: Gradac uvjerljiv na startu, Čitluku i Rastovači pripali derbiji večeri

Započeo je jedan od najatraktivnijih športskih događaja Posuškog lita, Malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje, kojeg je svečano otvorio načelnik Ante Begić.

Pred punim tribinama igrališta u sklopu Osnovne škole Ivana Mažuranića snage snage su odmjerili Gradac koji je uvjerljivo savladao Grad Centar s 9:1, Čitluk je s minimalnih 1:0 bolji bio od Durmišuše, dok je u zadnjoj utakmici večeri Rastovača polje u golijadi pobjedila Broćanac 6:3.

Večeras se nastavlja u istom tempu; prvo će snage odmjeriti ekipe Vir i Grad, nakon toga slijedi i ogled između ekipa Meljakuša i Gornji Jukići, a drugu večer turnira zatvorit će ekipe Rakitno i Batin.

Nagrade su i ove godine predviđene za prva tri mjesta. Tako će ekipa koja ove godine osvoji turnir, uz pehar i medalju, dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 2 000 KM. Novčanu nagradu u iznosu 1 000 KM dobit će drugoplasirana ekipa, dok će trećeplasirana ekipa dobiti novčanu nagradu u iznosu od 500 KM. Drugo i treće mjesto također uključuju medalje i pehar. I ove godine proglasit će se najbolji strijelac, igrač i vratar.

I ove godine za organizaciju su zaduženi HŠK Posušje i Športski savez općine Posušje.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.