U organizaciji Golf kluba Posušje odigran najveći golf turnir u Zagrebu u posljednje tri godine

Nakon što su početkom lipnja po šesti put postali prvaci Bosne i Hercegovine, Golf klub Posušje u Zagrebu je protekloga vikenda organizirao i turnir Hercegovina Open. Riječ je o Golf turniru koji je u zadnje tri godine na natjecateljskom golf igralištu u Zagrebu najbrojniji po ukupnom broju sudionika. Ove godine je sudjelovalo 95 natjecatelja.

Pobjednik glavnog turnira je Denis Kurtović, član GK Zagreb sa 31 bruto poenom. Zanimljivo je da je Denis imao Nearest to pin na 11 rupi golf terena u Zagrebu, javlja GS BiH. Za pobjedu na ovom turniru, pored pehara Kurtović je dobio pršut, loptice i rukavicu. Pršut je već tradicionalni znak GK Posušje koji dodjeljuje pobjedniku.

Kod dama najbolja je Karen Pickup, članica GK Posušje sa 19 poena.

Najbolju partiju pružio je Kan Bizović sa 26 bruto poena koje mu je donijelo ukupno 8. mjesto. U juniorskoj kategoriji Kan je bio prvi, kod juniorki najbolja je bila Sarah Tataragić sa 10 poena, a u neto najbolja je bila Zana Mujanović. Kod dama u neto obračunu najbolja je bila Leila Baroš.

Kod seniora najbolju partiju odigrao je Paul Pickup član GK Posušje. Najdulji udarac imao je Robert Mandurić. Nagrade su uručili Josip Grubišić i Karlo Zovko.

Na turniru je od 90 natjecatelja, 43 je bilo iz Bosne i Hercegovine Na ovom turniru sudjelovalo je 11 golfera iz GK Posušje, 13 iz GK Krivaja, 1 iz GK Smreka i 18 iz GK Sarajevo kada pogledamo učesnike iz Bosne i Hercegovine.
 

„Sve ovo se ne bi moglo održati bez velike pomoći sponzora.  Zlatni sponzor turnira je Primus savjetovanje d.o.o. Zagreb. Ostali spoznori turnira suFrano Marinčić, Željko Marić, Željko Vučemil, Tihomir Parlov, Borovac d.o.o. Ante Ćurković, Miro Marić, Frano Marušić, Ante Kolobarić, Nikola Babić-Praljak, Zlatko Balaško, Karlo Zovko, Josip Grubišić, Ante Duilo, Matko Dropuljić, kao i mnogi drugi koji su na neki način pomogli organizatorima ovog turnira. Organizatori u ime GK Posušje bili su Josip Grubišić i Karlo Zovko“, priopćeno je iz Golf saveza Bosne i Hercegovine.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.