Masakr u Utahu: Muškarac ubio sedam članova obitelji, uključujući svoje petero djece, a zatim i sebe

Muškarac iz Utaha, čija je žena podnijela zahtjev za razvod braka neposredno prije Božića, ustrijelio je sedam članova svoje obitelji, uključujući svoje petero djece u dobi od 4 do 17 godina, a zatim i sebe, izvijestili su u četvrtak dužnosnici gradića Enoch City.

U priopćenju koje je u četvrtak izdao Enoch City, muškarac je identificiran kao 42-ogodišnji Michael Haight, koji je ubio svoju suprugu Taushu Haight (40) i njezinu majku Gail Earl (78).

Ubijena djeca su 4-godišnji i 7-godišnji dječak, 7-godišnja, 12-godišnja i 17-godišnja djevojčica, navode u priopćenju bez imena.

Policija je pozvana u njihov dom na socijalnu provjeru nakon što se obitelj nije čula dulje vrijeme, a pronašli su tijela troje odraslih i petero maloljetnika, rekao je gradski upravitelj Rob Dotson.

Gradonačelnik Geoffrey Chesnut rekao je “Haightovi su bili moji susjedi. Najmlađa djeca igrala su se u mom dvorištu s mojim sinovima”, dodajući da je Enoch City “vrlo bliska zajednica. Susjedi su dobri. Ljudi su divni. A napor koji ulažemo jedni u druge je poput obitelji”.

Chesnut je rekao da je policija došla u provjeru nakon što je Tausha Haight propustila sastanak u gradu i nisu uspjeli do nje doći, kao i da su ona i jedna od njezinih kćeri viđene na crkvenom događaju u utorak navečer.

Gradski dužnosnici odbili su komentirati zaključke o učinku zahtjeva za razvod, za koji su rekli da je podnesen 21. prosinca.

Enoch City s oko 8000 stanovnika nalazi se u jugozapadnom dijelu Utaha, oko 400 kilometara južno od Salt Lake Cityja. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.