Mediji o Mamićevoj vezi: Ostavila je supruga zbog Zdravka, mlađa 30 godina…

Svi se hrvatski mediji posljednja dva dana bave novom ljubavi Zdravka Mamića. Koliko god bi mnogi bili najsretniji da ne slušaju nikakve vijesti o njemu, činjenica je da je bivši šef Dinama i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem žilav tip u najmanju ruku.

Svjedoče o tome i najnoviji napisi kako je navodno zaveo atraktivnu Hercegovku Jelenu, 30-ak godina mlađu od njega, zbog čega se, implicira se, raspao i njen i njegov brak.

Cijelu priču izjavom je pokrenuo aktualni trener i sportski direktor Dinama, Ante Čačić, koji je ustvrdio:

“Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj” – rekao je Čačić, pokrenuo lavinu.

Sve je, navodi Story, krenulo još prije tri godine, dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi, budući je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđene na kavama.

Mediji navode kako je lijepa Jelena zbog, njoj očito fatalnog Zdravka Mamića, na svoj prvi brak stavila točku. Bila je udana, navodi Story, za Hercegovca i nisu imali djece. Jelena je zadržala prezime bivšeg muža.

O njemu se još zna da je suvlasnik lanca trgovina odjećom, uključujući shopping centar u blizini Međugorja “Park & Shop”.

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na LinkedIn-u piše da je u prošlosti radila kao recepcionarka, a pretpostavlja se da je riječ upravo o tvrtki bivšeg muža i njegove rodbine.

1 komentar

  • a zato je naštelijo da ga optuže da more uteć vamo u nas (što bi rekli mi) pa da more prcat sa strane jedno vrime pa unda vako hm he ha hi ho

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.