Ne nasjedajte na jeftine “facebook akcije”!

U posljednje vrijeme facebook je postao iznimno moćan alat za reklamiranje. Tako se preko njega mogu vidjeti mnogobrojne akcijske prodaje po vrlo povoljnim, nikad viđenim cijenama. Za kupovinu takvih proizvoda dovoljno je ostaviti svoje kontakt podatke i već za koji dan na vašoj adresi se nalazi traženi proizvod.

Ako se malo dublje upustite u analizu istih akcija i proizvoda drugi put ćete dva puta razmisliti prije nego ih kupite. Cijene pojedinih satova, uređaja i sličnih gadgeta su na svjetski popularnoj platformi za kupovanje ebay 3 do 4 puta jeftinije. Ovdje kod nas za to trebate platiti dostavu minimalno 10 KM, a preko ebaya dostava je uglavnom besplatna. Ono što ebay nudi jest i povrat novca ukoliko naručeni proizvod ne dođe na vašu adresu u dogovorenom terminu. Tamo ste kao kupac makismalno zaštićeni, a kod nas o tome možete samo sanjati.

Što je potrebno za kupavanje preko ebaya?

Potrebno se registirati na stranici te registrirati paypal račun. To su vrlo jednostavne stvari, a ukoliko vam sama registracija stvara poteškoće, detaljne upute možete pronaći jednostavnim upisivanjem pitanja “Kako se registrirati na ebay ili paypal” na googleovu tražilicu.

Za plaćanje ebay proizvoda potrebno je imati i otvoren račun u bilo kojoj od banka u Bosni i Hercegovini te zatražiti jednu od kartica za internetsko plaćanje ( Primjerice Visa Electron) koje su besplatne u svakoj banci u kojoj koristite račun.

Uz minimalan trud možete puno uštedjeti i dobiti korisne stvari za malo novca. Vrijedi pokušati!

 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.