ODRŽANA 1. REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE TAEKWONDO KLUBA “POSKOK KOČERIN”

U srijedu 19. prosinca 2018. godine Taekwondo klub Poskok-Kočerin iz Širokog Brijega je održao svoju prvu redovnu sjednicu Skupštine kluba. Skupštinu je sazvao predsjednik Skupštine Marinko Mikulić, a na njoj se se okupili članovi kluba, njihovi roditelji i prijatelji, sponzori kluba, ravnatelj OŠ Kočerin Željko Slišković, predsjednik Sportskog saveza Grada Širokog Brijega Ivan Zeljko, pomoćnik ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH-a Miro Marić, predstavnici taekwondo kluba “Poskok” iz Posušja i ostali gosti. Više od 80 okupljenih na početku sjednice pozdravio je predsjednik kluba g. Jozo Mikulić koji se zahvalio svima na odličnom odazivu, pohvalio trenere i članove kluba i njihove rezultate u 2018. godini. Zahvalio se gradonačelniku Širokog Brijega g. Miri Kraljeviću na pomoći prilikom osnivanja kluba i njegovog djelovanja, kao i Županiji Zapadnohercegovačkoj i svim sponzorima koji su pomogli klubu u protekloj godini. U iznesenom financijskom stanju u klubu moglo se vidjeti da se radilo dobro, djeci se osigurala nova oprema za trening, majice i trenirke, a uz podršku roditelja kočerinski “Poskoci” su nastupili na 6 turnira.

Izvještaj o radu u 2018. godini nazočnima je iznio trener Petar Boban koji je pohvalio rad uprave kluba i predsjednika Mikulića i zahvalio se svima koji su omogućili da se taekwondo sport ovako dobro prihvati i razvija u Kočerinu. Pohvalio je rad i zalaganje mladih kočerinskih sportaša te istakao da su bili iznenađenje u sustavu natjecanja taekwondo Saveza Bosne i Hercegovine gdje su na 6 natjecanja osvojili 42 medalje (11 zlatnih, 15 srebrnih i 16 brončanih) te jedan zlatni i 2 brončana pehara za ekipni uspjeh u disciplini formi. Klub trenutno okuplja 24 člana, a trener Boban je najavio u 2019. godini još više nastupa na natjecanjima i samim tim još više uspjeha na njima, otvaranje upisa za nove članove i još kvaliteniji rad u klubu.
U svečanom djelu sjednice predsjednik kluba je uručio prigodne zahvalnice onima koji su doprinijeli radu i razvoju Kluba od osnivanja, a to su:
Grad Široki Brijeg, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH, OŠ Kočerin, Županija Vukovarsko Srijemska, Kovinoplast d.o.o., Vibar d.o.o., Ivica Mikulić, Tomislav Mikulić i Drago Martinović.
Klub je odao priznanje i najboljim sportašima u Klubu, a priznanja nagrađenim sportašima Magdaleni Kvesić i Leonardu Mikuliću uručili su njihovi treneri Petar i Danijel Boban. Predsjednik Skupštine Marinko Mikulić na kraju se zahvalio svima koji su došli na sjednicu, a posebno onima koji su pomogli u organizaciji sjednice i Božićnog domjenka na kojem se nastavilo druženje nakon uspješno održane sjednice.

 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.