Oldtimeri u subotu dolaze u Hercegovinu: Ovo je prvi ovakav skup

U subotu, 11. svibnja, održat će se prvi Opel Oldschool Hercegovina.

Ovo je prvi ovakav skup i organizatori pozivaju sve vozače i ljubitelje Opel Oldschool scene da dođu u što većem broju.

Skup počinje u 12 sati uz kratke prijave, druženje se nastavlja u 13 sati kada je organiziran ručak te je od 14 sati planirana vožnja kroz tri grada Hercegovine Posušje – Grude – Široki Brijeg.

Vožnja je dužine od oko 40 kilometara, a zbog zaustavljanja planirani dolazak u Široki Brijeg je u 16 sati. U Širokom Brijegu na ugodnoj lokaciji uz rijeku Lišticu, uz ugostiteljski objekt svi sudionici uživat će u druženju, igrama, glazbi te jelu i piću.

Gosti koji žele imaju mogućnost kampirati ili imati neki drugi smiještaj, u dogovoru s organizatorima. Što se tiče troškova prijava za vozače je 20 KM (80 kuna) za suvozače 10 KM (40 kuna).

U cijenu prijave ulazi ručak po dolasku na skup te piće cijeli dan do dolaska u Široki Brijeg. Svi troškovi u Širokom Brijegu se plaćaju bonovima koji se mogu kupiti po dolasku. Organizatori napominju kako će cijene pića i hrane biti simbolične i prihvatljive.

Sve vas pozivamo da dođete na druženje, došli vi sami ili s društvom želimo da se kod nas osjećate kao prijatelji!, priopćeno je na službenoj Facebook stranici skupa.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.