Policajci prepriječili put osumnjičenom za krađu auta, svi završili u bolnici

Prava drama odvijala se u Bihaću gdje su policajci stavljajući na kocku svoje živote, službenim automobilom prepriječili put vozilu u kojima su se nalazili osumnjičeni za krađu automobila i tako ih spriječili u bijegu.

Kako je potvrdio Adnan Beganović glasnogovornik MUP-a USŽ policijski službenici Uprave policije USŽ zaprimili su dojavu od građanina J.R (1968.) iz Bihaća, nastanjen u naselju Brekovica gdje je ispred njegove obiteljske kuće došlo do krađe njegovog vozila hrvatskih registarskih oznaka.

“U popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu da je uočeno to vozilo i da se kreće iz pravca Cazina prema Dubravama Brekovicama. Najbliža patrola je krenula tom dionicom puta te je uočila to vozilo. Kretali su se velikom brzinom što je natjeralo službeno vozilo da prepriječe putanju i došlo je do kontakta vozila”, rekao je Beganović.

Ukradeni automobil je tom prilikom sletio s puta.

“Pri samom kontaktu i slijetanju automobila došlo je do povrijeđivanja policijskih službenika, ali i počinitelja koji su prevezeni prvo u Dom zdravlja Bihać, a potom u Županijsku bolnicu dr. Irfan Ljubijankić na odjel urgentne medicine. Kod policajaca su dijagnosticirane lakše tjelesne povrede i pušteni su na kućno liječenje. Počinitelj P.A. (32) iz Cazina je zadržan na daljem liječenju radi utvrđivanja stupnja povrede i njega čuvaju policajci”, rekao je Beganović.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.