Posušanin Ivan Širić dobitnik državne nagrade za znanost RH

Posušanin Ivan Širić postigao je izuzetan uspjeh u Zagrebu, gdje je nagrađen državnom nagradom za Znanost u području Biotehničkih znanosti.

Državna nagrada za Znanost u području Biotehničkih znanosti predstavlja visoko priznanje koje se dodjeljuje pojedincima za izniman doprinos u svojoj znanstvenoj domeni. Ivan Širić, izv. prof. dr., nagrađen je za svoj iznimni rad i postignuća u Biotehničkim znanostima.

Ova nagrada, dodijeljena u Saboru RH, označava visoki stupanj stručnosti i doprinosa u području agronomije ili srodnih disciplina.

Čestitamo mu na ovom iznimnom postignuću!

5 komentara

  • Svaka cast momak! A svoje potencijale ulozi i na opće-društveno dobro. Dosta su državu i lokalne zajednice vodili ljudi bez pameti i vizije. Red je da obrazovana, inteligentna i vizionarska mladost, neopterećena povijescu preuzme sektore i povede ljude u budućnost i zajedništvo!

    3
    1
  • Jadan NEBIJO toti ništa ne vridi u tvom posušje većina ima osnovnu ali su svi na velikim mjestima direktori policije ministri načelnici općina tako biži u Austriju doćeš do izražaja a ovde samo uvlači čmar ovi mogu se zaposliti tako ništa ti oni ne pikaju tvoje škole nećete ni u kradeze primit jer tamo su svi tuknuti sa 4 osnovne jer o bijim smeto

    1
    2

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.