Posuški hakleri s dvije pobjede otvorili “Kutiju šibica” 2018.

U Zagrebu se igra 48. izdanje legendarnog malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola.

Među 204 ekipe prijavljene na ovaj prestižni turnir je i posuška momčad Svadbenog salona Bagušć-Tropicana, koja već dugi niz godina nastupa na ovom turniru. Ove godine su turnir otvorili s dvije pobjede.

Prvo kolo za protivnike ove godine ždrijeb im je donio ekipu Zagrebačke pivovare. Unatoč putu od nekoliko sati, koliko im je trebalo do Zagreba, posuški hakleri su na terenu pokazali više od domaće ekipe te su slavili s uvjerljivih 4:0 i tako prošli u sljedeće kolo. Strijelci su bili Ante Serdarušić (8.), Dario Penava (17.), Zvonko Bakula (28.) i autogol Ivan Šenkiš (39.).

Ekipa Franko i prijatelji bili su im protivnici drugog dana, ali su završili na isti način kao i njihovi prethodnici. Posušani su pobijedili istim rezultatom kao u prvoj utakmici. Ovog puta protivničku mrežu su parali Ante Serdarušić (7.), Ivan Mandurić (17.), Dominik Begić (23.) i Boris Baćak (35.).

Ovim pobjedama posuška ekipa se plasirala među 32 najbolje ekipe.

Za Posušane su nastupali Zvonimir BEGIĆ, Zvonko BAKULA, Tomislav BAŠIĆ, Dominik BEGIĆ, Boris BAĆAK, Ante SERDARUŠIĆ, Dario PENAVA, Ivan MANDURIĆ, Paško ČULJAK, a s klupe ih uspješno vodi legendarna ikona malog i velikog nogometa Jerko Ćesić – Ljudina.

Posušje.net

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.