Rakitić: Spreman sam se vratiti u hrvatsku reprezentaciju

Ivan Rakitić je dan prije 36. rođendana dao intervju za Marcu.

Veteran koji je od ove zime u saudijskom Al-Shababu rekao je da je spreman vratiti se u reprezentaciju Hrvatske bude li ga trebala, prenosi Index.hr.

Zvali su me i razgovarali smo o tome, to je točno. Prvo što su rekli u Hrvatskoj bilo je ‘ako može Toni Kroos, može i Ivan’. Vidio sam nekoliko takvih komentara, ali ne razmišljam o tome tako.

Na skorom Euru zaslužuju igrati oni koji su ga izborili. Za dva tjedna reprezentacija Hrvatske bit će u blizini, u Abu Dhabiju, gdje će igrati prijateljske utakmice. Pozvali su me da ih posjetim i budem s njima. Hrvatska reprezentacija baš uvijek, može računati na moju pomoć u svemu, govori Rakitić koji se oprostio od igranja za Hrvatsku u rujnu 2020. nakon 106 utakmica i 15 golova.

Iako Rakitić ističe kako na Euru ne želi uzimati mjesto onima koji su ga izborili, podvlači:

Pozove li me Hrvatska zbog nužde, ako se bilo što dogodi i zatreba me na terenu, ja ću se naravno odazvati i dati 100 posto. Ali nadam se da se to neće dogoditi. Ponavljam, dogodi li se bilo što i zatrebam li im, oni mogu računati na mene. To zna izbornik Dalić, a i cijela Hrvatska. Ne bih mogao reći ne toj sjajnoj ekipi, zaključio je Rakitić.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.