Saznajemo: Početak nastave se prolongira za tjedan dana

Pretprodaja stanova Posušje

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Županiji Zapadnohercegovačkoj, početak nastave prolongirat će se za tjedan dana, saznaje posušje.info iz izvora bliskih Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa naše županije. Nastava je trebala započeti u ponedjeljak 12. travnja ali se njen početak odgađa za ponedjeljak, 19. travnja.

Sutra je planiran sastanak s ravnateljima kako bi se i službeno potvrdili ovi navodi, a stanje u našoj županiji nije nimalo bezazleno.

Prema posljednjim inforamcijama iz Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa pozitivne su 1.474 osobe:

–          Široki Brijeg – 594

–          Ljubuški – 341

–          Grude -259

–          Posušje –280

S obzirom na navedeno važno je pridržavati se preporučenih mjera te ukoliko je moguće, cijepiti se.

posusje.info

3 komentara

  • To vam je racun za predrzavanje epimidioloske distance, nosenje maski itd. Uvijek ste pametniji od drugih tj. nama nece nista biti. Sta je sada, tko je kriv ? Sad moraju neduzna djeca ispastat. Pljesak—pljesak. Djeco mozete nama starijim “zahvalit”.

    2
    6
  • To vam je racun za predrzavanje epimidioloske distance, nosenje maski itd. Uvijek ste pametniji od drugih tj. nama nece nista biti. Sta je sada, tko je kriv ? Sad moraju neduzna djeca ispastat. Pljesak—pljesak. Djeco mozete nama starijim “zahvalit”.???

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.