Škola SUPERZNALAC upisuje nove polaznike u Posušju i Grudama

Mi kao roditelji danas imamo problem u kojem djecu moramo „odvlačiti“ od tehnologije kako bi ih bar za trenutak aktivirali da „misle svojom glavom“. Suvremen način života nekako potiče sve na pronalaženje brzih informacija putem različitih online pretraživača. Sve se to događa uz minimalno korištenje mozga.

Superznalac je trening za mozak kroz igru, a posljedice treninga ovim programom su upravo povećanje inteligencije. Ovdje se koriste mogućnosti našeg snalaženja u nepoznatom i korištenja naših sposobnosti. E, upravo ovo se razvija našim programom. Dokazano je. Znanost stoji iza nas.

SUPERZNALAC je međunarodni matematičko – logički program, za djecu od 4 do 14 godina, koji u svom radu koristi kombinirane metode mentalne aritmetike, vedske matematike, brzog pamćenja kao i drugih jedinstvenih tehnika, a sve kako bi vaše dijete postiglo bolju koncentraciju, logiku, inteligenciju, kreativnost, samopouzdanje u svim područjima života, a ne samo u djelovima u kojima se koriste brojevi.

Našim programima aktiviramo obje moždane hemisfere te u djeci pobuđujemo želju za učenjem i motiviramo ih da uče s razumjevanjem, a to je učenje koje donosi rezultate.

Matematičkim znanjem stvaramo iznimno vrijedno bogatstvo kod svih polaznika našega programa, a tisuće zadovoljnih roditelja i djece pravi su indikator da idemo u dobrom smjeru.

Superznalci računaju

Ljubav prema brojevima i matematici kao glavnom alatu za sve prirodne znanosti pobudit ćemo kod vašeg djeteta na najoriginalniji način – onaj koji djeca jednostavno obožavaju!

Djeca koja pomjeraju granice – Superznalac

DSC_5447
Prva međunarodna Olimpijada mentalne aritmetike Mostar 2022,

Zapamtite, vi možete utjecati na intelektualni razvoj Vaše djece!

Petar je zapmatio niz od 80 brojeva.
Dodjela diploma, Posušje

Zašto mentalna aritmetika?

Brojna istraživanja pokazuju ogromne prednosti mentalne aritmetike. Mentalna aritmetika nije samo ime nego je to metoda koja sigurno:

  • djeluje na povećanje sposobnosti koncentracije i usmjeravanja na bitno
  • utječe na poboljšanje učenja u svakom pogledu
  • razvija frontalni dio mozga, a to je onaj najbitniji, koji nas zapravo razlikuje od naših bliskih srodnika primata
  • poboljšava zdravlje jer djeca uče kroz igru, a u igri nema stresa. Gdje nema stresa, zdravlje caruje.
  • uvelike povećava kreativnost i upornost djece u ostvarenju svojih ciljeva

Oslanjajući se na gore navedeno, važno je napomenuti kako se sve to može postići kod djece koja su zdrava bez obzira imaju li potencijal za matematiku ili ne. Bitno je samo da imaju dobre učitelje. Zar sumnjate? (:

Jesenski upisni rok je u tijeku, a sve informacije možete pronaći putem web stranice www.superznalac.hr , www. superznalac.com, te na Facebook stranici Superznalac Mentalna aritmetika, na Facebook i Instagram stranicama podružnica Superznalca.

Mjesto za svoje dijete možete rezervirati u Superznalac

#Superznalac Zagreb – Knežija
#Superznalac Petrinja
#Superznalac Ludbreg
#Superznalac Sinj

#Superznalac #Bjelovar
#Superznalac Ilijaš
#Superznalac Banja Luka
#Superznalac Livno
#Superznalac Tomislavgrad
#Superznalac Banja Luka
#Superznalac Livno
#Superznalac Tomislavgrad
#Superznalac Posušje
#Superznalac Grude
#Superznalac Čitluk
#Superznalac Čapljina
#Superznalac Široki Brijeg
#Superznalac Mostar

Posušje.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.